Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME - Unde a făcut Sebastian Ghiță celebrele înregistrări și cum și-a planificat fuga în Serbia

captura Romania TV
sebastian ghita dezvaluiri

În decembrie 2016, Sebastian Ghiță a fugit din România în Serbia. Jurnaliștii RiseProject publică o înregistrare a unei conversații între Vlad Cosma și Mircea Negulescu, din seara în care a fugit Sebastian Ghiță, în care deputatul îl punea în gardă pe procuror că urmează să apară înregistrări la România TV, în care Ghiță ”spune tot ce știe”.

Citește și: SONDAJ CURS în București - Surprize în topul prezidențiabililor: Tăriceanu merge braț la braț cu Iohannis

Din ceea ce spune Vlad Cosma se înțelege faptul că Sebastian Ghiță a făcut înregistrările chiar în sediul România TV, iar apoi a dat dispoziție ca acele înregistrări să fie difuzate din trei în trei zile.

Sebastian Ghiță și-a planificat din timp fuga în Serbia și înainte de asta a înregistrat 20 de emisiuni. De menționat este faptul că în 2016 a fost un întreg scandal legat de modul în care Sebastian Ghiță trimite înregistrările către România TV, dar din ceea ce susține Vlad Cosma deducem că acele emisiuni erau deja în sediul televiziunii, cu instrucțiuni clare de publicare la un anumit interval de timp.

Iată ce spune Vlad Cosma:

”Am fost pe la TV pe acolo, ieri, ca să așa, dacă apari prin poze, ți-am zis, da? Și a înregistrat 20 de emisiuni în care povestește, din ce am înțeles, că n-am stat 20 de ore, am stat 10 minute, povestește tot ce știe. CIA, Kovesi, SRI, tot ce știe (...) A zis că-i mierlește pe toți.

Am fost pe la 8 seara la televiziune. A înregistrat alea toată ziua (...) El a zis că dă segmente și le dă la trei zile, că dacă făcea una, trecea scandalul după 4 zile, că e Revelionul, că e nu știu ce. Și-a programat să dea până s-or plictisi ăștia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.