Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephanie Frappart, prima femeie arbitru din Champions League, este considerată cu 3 clase peste unii arbitri din Liga 1

Pro Sport
arbitru

Stephanie Frappart este prima femeie care a arbitrat în UEFA Champions League. Ion Crăciunescu i-a acordat nota 9,50 - una foarte rar dată chiar și arbitrilor de top, anunță MEDIAFAX.

Partida de miercuri seara dintre Juventus Torino şi Dinamo Kiev a fost primul meci de Champions League arbitrat de o femeie.

Stephanie Frappart a scris din nou istorie în arbitrajul mondial, fiind prima femeie care a arbitrat atât în Ligue 1, Europa League şi Supercupa Europei, cât și în Champions League.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

Fostul mare arbitru român Ion Crăciunescu apreciază că femeile arbitrii impun un respect aparte pe terenul de fotbal şi a considerat ca excelentă prestaţia lui Frappart, acordându-i nota 9 - 9,50.

Mai mult, Crăciunescu crede că Frappart e cu trei clase peste unii arbitrii din Liga 1 și chiar peste unii arbitrii promovaţi pe lista FIFA. Tot el susține că fetele au adus mai multă performanţă arbitrajului decât băieţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.