Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephen Hawking, anunţ apocaliptic pentru omenire: 'Să evadăm de pe Terra'

agerpres
Stephen Hawking

Avertisment dur al celui mai deştept om de pe planetă. Celebrul fizician, Stephen Hawking s-a decis să spună totul. Specia umană nu va reuşi să supravieţuiască încă 1.000 de ani, dacă nu va reuşi să evadeze după "fragila" Terra, atrage atenţia fizicianul Stephen Hawking, în cadrul unei lecturi despre univers, spunând că trebuie neapărat să ne extindem în afara Pământului.

Citeşte şi: Asta e despărțirea anului: O celebră prezentatoare ProTV, PĂRĂSITĂ de iubit

Vorbind în cadrul Universităţii Oxford, Stephen Hawking a spus că este necesar să continuăm să ne extindem în spaţiu pentru "viitorul umanităţii". "Nu cred că vom supravieţui 1.000 de ani fără să evadăm de pe această planetă fragilă a noastră", a afirmat fizicianul, citat de Russia Today. Remarca acestuia a venit după ce în ianuarie 2016 a spus că în următorii 100 de ani oamenirea nu va reuşi să colonizeze planeta Marte şi că rasa umană trebuie să fie foarte atentă în ceea ce priveşte timpul, din acest punct de vedere.

Citeşte şi: Decizia care-l va înfuria pe Vladimir Putin: Ce s-a decis în privinţa Crimeii

La finele lunii octombrie, Stephen Hawking avertiza că rapiditatea cu care se dezvoltă inteligenţa artificială ar putea duce la extincţia speciei umane, conform Realitatea TV. Acesta explica, în timpul unei conferinţe, că proiectarea unor maşinării care ar gândi singure, având posibilitatea de-a deveni mai inteligente decât oamenii, ar duce la preluarea controlului de către ele.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.