Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephon Marbury, fostul star NBA, va furniza 10 milioane de măşti oraşului New York

www.agerpres.ro
NBA baschet All Star Game

Stephon Marbury, fostul jucător vedetă al campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), a ajuns la un acord cu un fabricant chinez de măşti de protecţie şi se pregăteşte să furnizeze 10 milioane de astfel de măşti oraşului New York, puternic afectat de pandemia de coronavirus, potrivit ziarului New York Post, citat de AFP.

"Eu sunt originar din Brooklyn şi mă bucură faptul că pot ajuta New York-ul. Am mulţi membri ai familiei mele acolo, care sunt afectaţi de această pandemie, aşa că ştiu căt de important este pentru oamenii să beneficieze de măşti în această perioadă", a declarat Marbury, actualul antrenor al echipei Royal Fighters din Beijing, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Acordul încheiat de Marbury va permite furnizarea de măşti personalului sanitar din spitalele oraşului New York, mobilizat pentru combaterea pandemiei, care a infectat peste 121.000 de persoane în Statele Unite, dintre care mai mult de jumătate în statul New York.

Stephon Marbury a afirmat, totodată, că a obţinut un preţ rezonabil pentru măştile respective, în contextul actualei penurii de materiale sanitare.

Potrivit New York Post, costul fiecărui exemplar se ridică la 2,75 dolari (circa 2,5 euro), în fiecare săptămână urmând să fie livrate 2 milioane de măşti, pentru o perioadă de cinci săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.