Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu, anunț CRUCIAL despre negocierile cu PNL: Ce mesaj transmite Gabriel Oprea

Valeriu Steriu

UNPR negociază cu PNL pentru o alianță, dar ar putea merge și singur în alegerile parlamentare din toamnă! E nunțul făcut de Valeriu Steriu, președintele UNPR. Gabriel Oprea refuză o fuziune cu PNL, a anunțat Steriu, iar negocierile cu PSD sunt, deocamdată, sistate. Doar liberalii le-au făcut oferte concrete celor de la UNPR, a recunoscut Steriu, după ce s-a vorbit despre un număr de 20 de locuri eligibile pe listele pentru parlamentare.

”Vom negocia o formă care să obțină o maximizare cu ceea ce avem în teritoriu, cu ce structuri avem după 6 ani. Formula cea mai avantajoasă e o alianță sau, de ce nu, chiar a merge pe propriile puteri, singuri, în alegeri. Avem o invitație de la PSD, una de la PNL. Noi, din martie, suntem în creștere. Nu știm condițiile PNL, noi am trecut printr-o fuziune, cu PP-DD, dar nu am avut cele mai mari beneficii. Discuțiile cu PNL au fost despre o alianță, apoi despre fuziune. În PNL unii nu vor o alianță, nici o fuziune. Mai negociem, în următoarele săptămâni. Acordul nostru cu PSD a fost încălcat de mai multe ori, parlamentarii noștri au fost ademeniți.

Citește și: Încă un SECRET s-a aflat: Detaliile neștiute despre Obama, Putin și Merkel

Din ce știu, Dragnea nu e în țară, nu mai negociem, săptămâna aceasta, cu PSD. Avem multe semne de întrebare, PSD, nu ne-a oferit nicio ofertă, singura concretă e de la PNL.

Gabriel Oprea e foarte deschis pentru o formă care să maximizeze identitatea partidului: o alianță sau să mergem pe cont propriu.”, a spus Valeriu Steriu, președinte UNPR.

Citește și: Locul Bucureștiului în topul orașelor pentru expați

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.