Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sterling şi Bellingham, ţinta rasismului fanilor gazdelor la meciul din deplasare cu Ungaria - Southgate cere FIFA să ia măsuri

The Telegraph
Raheem Sterling

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a cerut FIFA să ia măsuri după ce fotbaliştii Raheem Sterling şi Jude Bellingham au fost ţinta rasismului fanilor gazdelor la meciul din deplasare cu Ungaria, scor 4-0, din preliminariile Cupei Mondiale, potrivit news.ro.

Potrivit The Guardian, camerele de televiziune au surprins cel puţin un fan făcând gesturi de imitare a unei maimuţe.

Pe de altă parte, spectatorii au huiduit în momentul în care jucătorii englezi au îngenucheat, înainte de startul jocului, şi de mai multe ori au aruncat cu diverse obiecte către fotbalişti.

“Jucătorii noştri nu pot face mai mult decât au făcut în ultimii doi sau trei ani pentru a transmite mesajele corecte, a lua atitudinea corectă şi acum depinde de alţi oameni să îi protejeze.

Citește și: Fostul ministru Bodog NU FACE GREȘEALA lui Liviu Dragnea - Intrat pe mâna DNA...

În principal eu trebuie să îi protejez, dar şi autorităţile trebuie să o facă. Ei nu ar trebui să fie vizaţi de nicio formă de rasism. Există un echilibru în mulţime.

Nu toată lumea cauzează probleme. Intonarea imnului a fost respectată remarcabil de bine. Nu este corect să fie criticaţi toţi fanii Ungariei.

Mulţi au fost foarte generoşi şi s-au comportat extrem de bine. Persoanele care sunt responsabile trebuie să fie sancţionate. Cred că există dovezi, s-a filmat şi avem speranţa că autorităţile vor acţiona corect”, a declarat Southgate.

Federaţia engleză a cerut FIFA să deschidă o anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.