Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea

Neversea
Neversea

Steve Aoki va concerta la Festivalul Neversea, care este programat între 7 şi 10 iulie, pe o plajă din Constanţa.

Organizatorului festivalului au anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că Steve Aoki vine în această vară la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa şi pregăteşte un show pentru fanii din întreaga lume, conform news.ro.

“DJ-ul şi producătorul american, cu origini japoneze, este nerăbdător să urce iar pe una dintre scenele sale preferate. Bineînţeles că din show-ul lui nu va lipsi celebrul moment 'Cake Me', unul dintre cele mai aşteptate momente de public, când artistul aruncă torturi în mulţime”, au transmis organizatorii.

Sursa citată a menţionat că producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariţie pe mainstage un adevărat spectacol.

Pasionat şi de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale şi împărtăşeşte mereu publicului detalii despre achiziţiile sale.

În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care şi-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari. Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil.

Colecţia Dream Catcher, pe care a deţinut-o, a fost vândută pe piaţa NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari.

Festivalul Neversea, ajuns la cea de-a patra ediţie, are loc în acest an între 7 şi 10 iulie. Preţurile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces şi ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.