Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Soderbergh pregăteşte o continuare a filmului 'Sex, Lies, And Videotape', cu Andie MacDowell şi Laura San Giacomo

mediafax.ro
film

Continuarea „Sex, Lies and Videotape”, cu Andie MacDowell şi Laura San Giacomo care îşi vor relua rolurile din filmul lansat în 1989, este pregătită de regizorul Steven Soderbergh, scrie Variety.

Soderbergh, al cărui „Let Them All Talk” a fost lansat joi de HBO, a dezvăluit acest proiect într-un interviu acordat revistei Filmmaker, potrivit news.ro.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘Există posibilitatea unui Guvern minoritar sau să propunem un premier PSD cu un Guvern de uniune națională’

„Sex, Lies and Videotape” a fost primul lungmetraj al cineastului şi a fost lansat la festivalul Sundance, unde a fost recompensat cu premiul publicului. Ulterior, a fost premiat cu Palme d’Or şi Soderbergh a fost nominalizat la Oscar pentru scenariu.

„Am realizat că aş vrea să văd un film despre cele două surori 30 de ani mai târziu. Una dintre ele a avut un copil, care e acum cam de vârsta ei în filmul original. Andie şi Laura au fost de acord să revină”, a spus el.

În filmul original, personajul interpretat de MacDowell are un mariaj nefericit cu un avocat din Louisiana, jucat de Peter Gallagher, care are o relaţie cu sora ei.

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

Soderbergh nu a oferit alte detalii despre noul proiect, însă a dezvăluit că îşi remontează al doilea film, thrillerul „Kafka” (1991), cu Jeremy Irons. El a explicat că a primit drepturile pentru şapte dintre filmele lui şi plănuieşte să le lanseze ca un set cu versiuni originale şi remontate.

„Nu mai citesc ce scriu criticii despre filmele mele, dar în acele zile o făceam şi, când am revăzut «Kafka», m-am gândit că nu au văzut ce era acolo. Este filmul unui tânăr şi este departe de a fi perfect, dar este un film mult mai ambiţios decât «Sex, Lies». Cred că poţi vedea în el ce fel de carieră urma să am”, a mai spus cineastul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.