Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Spielberg vrea să facă un film despre copilăria sa

JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS
Steven Spielberg

Steven Spielberg pregăteşte deja un nou film, în timp ce fanii aşteaptă versiunea sa "West Side Story", care va fi lansată în decembrie, scrie The Hollywood Reporter, informează News.ro.

Multipremiatul regizor va începe în iulie filmările la o producţie încă fără titlu, inspirată de amintirile copilăriei din oraşul Phoenix, Arizona.

Spielberg va lucra cu Michelle Williams ("Dawson", "Venom"), care va interpreta un personaj inspirat de mama sa, Leah Frances Posner, care a murit în 2017. Potrivit informaţiilor The Hollywood Reporter, Seth Rogen ("Super Grave") va juca rolul "unchiului său preferat".

Dramaturgul Tony Kushner, care a primit premiul Pulitzer pentru piesa "Angels in America" şi care a lucrat deja cu Spielberg la "Munich", "Lincoln" şi "West Side Story", a scris scenariul. Lansarea este prevăzută pentru 2022.

Steven Spielberg a filmat în 2019 un remake al "West Side Story", celebrul musical de Leonard Bernstein, Arthur Laurents şi Stephen Sondheim.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Regizorul, care a lucrat timp de patru ani la versiunea sa "West Side Story", a filmat în decoruri naturale, la New York.

Cineastul a apelat în special la Rita Morano, care o interpreta pe Anita în versiunea originală. El i-a încredinţat rolul Valentina, o versiune modernizată a lui Doc, băcanul cu inimă mare jucat în filmul original de Ned Glass.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.