Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ştirea FALSĂ a finalului de an: Hackerii 'au omorât-o' pe Britney Spears / VIDEO

hacker

Celebra artistă americană Britney Spears a fost ținta unei glume de prost gust: conturile de Twitter piratate ale Sony și Bob Dylan au anunțat luni, 26 decembrie, falsul deces al vedetei, relatează Le Figaro și Direct Matin. Potrivit Le Figaro, contul Sony Music a fost primul care a anunțat ''vestea''. Dacă mesajul inițial nu indica decât ''RIP Britney Spears'', al doilea evoca moartea acesteia într-un accident.

Citeşte şi: COD galben de ninsori viscolite: Meteorologii anunţă că 23 de judeţe vor fi afectate

Știrea a ''prins'', mai ales după moartea, reală, a muzicianului George Michael, duminică, 25 decembrie, și s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, stârnind emoția fanilor cântăreței americane, care și-au multiplicat omagiile. A fost nevoie de mai puțin de o oră pentru dezmințirea acestui zvon. Jurnalista CNN Anne Claire Stapleton a fost cea care i-a pus capăt. "Britney Spears este vie și sănătoasă. Se pare că Sony Music Global a postat din greșeală un tweet despre moartea sa. Reprezentantul Sony a declarat că nu va face comentarii", a scris ea pe rețeaua socială.

Citeşte şi: Mai multe state americane, PARALIZATE: O furtună de zăpadă a făcut RAVAGII / VIDEO

Și contul celui mai recent laureat la Premiului Nobel pentru Literatură, Bob Dylan, care nu este gestionat de artist însuși, a fost victima unei piraterii similare, conform Agerpres. Mesajele au fost eliminate de pe cele două conturi, dar le-au provocat o sperietură fanilor vedetei, icoană a muzicii începutului de mileniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.