Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stockholm - Crimă în stil mafiot. Doi bărbaţi au fost împuşcaţi în cap

Doi bărbaţi au murit în noaptea de miercuri spre joi din cauza unor răni provocate de gloanţe în Kista, suburbie din nord-vestul capitalei suedeze Stockholm, relatează site-ul de ştiri thelocal.se, conform agerpres.

Incidentul armat a avut loc într-o zonă rezidenţială din apropierea unei şcoli din Kista.

Chişinăul este INFLAMAT după ultima măsură a Rusiei în Transnistria

''La 22:06 am fost alertaţi că în Kista au fost găsiţi doi oameni cu răni provocate de gloanţe. Apelantul a menţionat că o maşină a demarat în trombă'', a declarat Anna Westberg, purtătoare de cuvânt a poliţiei din Stockholm.

La scurt timp după primirea apelului, poliţiştii s-au deplasat la locul tragediei, de unde i-au transportat pe cei doi bărbaţi la spitalul universitar Karolinska fără a mai aştepta ambulanţa. Unul dintre cei doi bărbaţi a murit la o oră după incidentul armat, iar celălalt joi în jurul orei locale 04:00 (03:00 GMT).

Potrivit cotidianului suedez Aftonbladet, cei doi bărbaţi fuseseră împuşcaţi în cap, dar informaţia nu a fost deocamdată confirmată de poliţie.

În acest caz a fost lansată o anchetă, dar nu au fost operate arestări. Poliţia suedeză a afirmat că nu doreşte să facă speculaţii legate de motivele incidentului armat, însă nu a exclus o eventuală reglare de conturi între bande infracţionale. Anchetatorii investighează şi o eventuală legătură cu un dublu asasinat comis în timpul acestei săptămâni în zona oraşului Stockholm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.