Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la ședința CMC: Solicit pauză de 3 minute ca președinte. Max 5 minute. Nu, hai 10 minute. Am nevoie la WC

stiri.md
Parlament Moldova

Masca de protecție pe care nu a vrut să o poarte pe toată durata ședinței CMC consiliera Platformei „DA”, președinta ședinței de astăzi, Aliona Mandatii, nu este unica perlă de la întrunirea de astăzi a aleșilor locali.

Consilierii municipali au răbufnit, după ce Mandatii a cerut încă o pauză, la doar două ore de la pauza de masă pe care au avut-o consilierii municipali, transmite presa din Republica Moldova.

„Colegi, eu solicit ca președinte pauză, vă rog, de 3 minute. Se acceptă?! Pentru ce pauză? Am nevoie să mă duc la veceu (WC). Maximum 5 minute. Nu, hai 10 minute.”

Amintim că, la ședința de astăzi a CMC, după o pauză de aproape două luni, consilierii municipali s-au luat la harță. Masca de protecție sau, mai exact, lipsa acesteia a fost un motiv serios de scandal la ședință.

Președintele ales pentru întrunirea de astăzi, consiliera Aliona Mandatii, de la Platforma „DA”, a fost certată de mai mulți consilieri, după ce a refuzat să poarte masca de protecție.

Mai mult, aceasta era gata să renunțe în a prezida ședința, în cazul în care ar fi fost obligată să-și pună masca. În cele din urmă, consilierul PSRM, medic de profesie, Dinari Cojocari, i-a luat apărarea lui Mandatii și i-a acuzat de show de prost gust pe consilierii PAS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.