Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strângere de bani pentru înmormântare judecătoarei de la CA Constanța care a murit într-un accident

ciocanel judecator

Colegii și apropiații judecătoarei Curții de Apel din Constanța care a murit la sfârșitul săptămânii trecute în urma unui grav accident rutier au strâns bani pentru înmormântarea acesteia, ceremonia urmând să aibă loc marți.

Judecătoarea Mihaela Șerban va fi înmormântată marți, iar de întregul ceremonial s-au ocupat colegii și apropiații acesteia, deoarece singura rudă în viață a femeii este un văr, conform Mediafax.

Citește și: GAFĂ a jandarmilor la bătaia de la mitingul PSD din Brașov - Au REȚINUT victima, acum caută agresorul

„Aici există o situație specială. Părinții sunt decedați și nu are decât un văr. Practic, colegii s-au ocupat de tot. Și nu doar ei, ci și prieteni de școală, de facultate, avocați”, a declarat unul dintre colegii judecătoarei.

Potrivit acestuia, acțiunea a fost atât o necesitate, cât și un gest creștinesc: „A fost un gest de solidaritate umană rar întâlnit, dar, în același timp, impus și de specificul situației”.

De asemenea, sursa citată a declarat că mulți dintre colegi au stat la spital alături de colega lor „până în ultimă clipă”, dar leziunile suferite de femeie au fost incompatibile cu viața.

„A fost o mobilizare exemplară, inclusiv pentru donarea de sânge în caz că situația ar fi impus-o. Dar, în final, cordul și creierul insuficient oxigenat au cedat. Chiar stabilizarea ei a fost o minune”, a spus colegul judecătoarei.

Două autoturisme și o motocicletă s-au ciocnit sâmbătă după-amiază în orașul Constanța, inițial patru persoane fiind rănite. Ulterior, judecătoarea la Curtea de Apel Constanța Mihaela Șerban, aflată pe motocicleta care a luat foc, a murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.