Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strat de zăpadă de 30 de centimetri pe pârtiile din Poiana Braşov. Mii de turişti petrec weekendul în zonă, unde are loc festivalul Massif

extravita.ro
poiana brasov

Autorităţile din Braşov anunţă că în acest sfârşit de săptămână se schiază în condiţii bune pe mai multe pârtii din staţiunea Poiana Braşov, unde stratul de zăpadă măsoară 30 de centimetri. Mii de turişti petrec weekendul în zona Braşovului, care zilele acestea găzduieşte festivalul de muzică Massif.

Potrivit oficialilor Primăriei Braşov, zilele acestea ”se schiază în condiţii foarte bune pe toate pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul, respectiv Ruia, Drumul Roşu, Lupului şi Doamnei, stratul de zăpadă bătută ajungând la 30 de centimetri”, potrivit, news.ro.

În Poiana Braşov funcţionează telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiul Ruia, ultima urcare a mijloacelor de transport pe cablu fiind programată pentru la ora 16.00.

Mii de turişti petrec weekendul în Poiana Braşov şi în staţiunile din apropiere. Joi, la Braşov, a început festivalul Massif. Pe perioada desfăşurării evenimentului, până duminică, în Poiana Braşov au fost impuse restricţii de circulaţie, transportul fiind asigurat în special au autobuzele regiei publice de transport, care au program special.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.