Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia intimă a lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale apeleaza la mesaje folosite de Barack Obama si le face fanilor marturisiri intime intr-un mod "cu totul exceptional".

Iohannis le sugereaza fanilor sai, pe blogul de campanie, ca se afla intr-un loc prietenos, familiar, in care "sunt doar eu cu voi".

"Aici sunt doar eu cu voi, cu gândurile noastre, cu speranțele noastre. E locul în care, când și dacă voi avea, vă voi împărtăși temerile, decepțiile sau amărăciunile mele", spune acesta.

Candidatul ACL foloseste mesajul "Da, se poate!", similar cu sloganul lui Barack Obama "Yes, we can!".

"Nimic nu mă bucură mai tare decât să știu că sunteți lângă mine, că oricâte uragane am avea în fața noastră, forțe care par de neoprit, resurse nelimitate care alimentează o întreagă campanie de denigrare a mea, o mașinărie a urii și a minciunii, sunteți alături de mine. Nimic nu mă întărește mai mult decât să știu că vă am aproape și că pot spera, altături de voi, că se poate. Nimic nu îmi dă mai multă speranță decât prezența oamenilor cumsecade în toate aceste zile decisive pentru viitorul nostru. Cu cât suntem mai mulți, cu atât ei vor rânji mai larg și vor scoate mai multe săbii. E însă și semnul că se tem de noi, că suntem foarte aproape de a birui. Și o spun din nou: Da, se poate!", spune Iohannis.

Acesta le face fanilor si o prima marturisire.

"În mod cu totul excepțional, voi face aici o mărturisire pentru voi toți, cei care sunteți alături de mine: una dintre cele mai frumoase bucurii din viața mea a fost când am aflat că s-a strâns cel mai mare număr de semnături din istoria noastră recentă pentru susținerea unui președinte al României: 2.214.000, pentru care vă mulțumesc", spune Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.