Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia pentru Tineret 2022-2027, aprobată în această toamnă. Firea: 'Documentul cuprinde peste 650 de măsuri'

Inquam Photos / George Calin
gabriela firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunță că Strategia pentru Tineret 2022-2027 va fi aprobată în această toamnă. Documentul strategic cuprinde peste 630 de măsuri pentru tineretul din România. „Intrăm astfel în linie dreaptă și facem pași importanți pentru aprobare”, afirmă ea.

„Noutăți despre Strategia Națională pentru Tineret. Au avut loc primele discuții cu tinerii pe baza planului de acțiuni pentru următorii cinci ani. Documentul strategic cuprinde peste 630 de măsuri pentru tineretul din România! Timp de două zile, specialiștii din minister, Secretariatul General al Guvernului, Banca Mondială și reprezentanți ai principalelor organizații de tineret au analizat punct cu punct prevederile propuse pentru Strategia Națională pentru Tineret 2022-2027. Forma finală va fi agreată în următoarele zile și apoi va ajunge în dezbaterea grupului de lucru interministerial”, anunță pe Facebook Gabriela Firea.

Ea precizează că, potrivit calendarului, în aceastã toamnã Strategia pentru Tineret va fi aprobatã.

„Intrăm astfel în linie dreaptă și facem pași importanți pentru aprobarea acestui document strategic esențial pentru dezvoltarea politicilor pentru tineret. Potrivit calendarului, în această toamnă Strategia pentru Tineret va fi aprobată! Realizarea, dezbaterea și aprobarea strategiei, imediat după adoptarea Legii Tinerilor, reprezintă alte realizări majore în acest domeniu ale ministerului și coaliției de guvernământ, cu sprijinul organizațiilor care militează pentru drepturile tinerilor din România”, încheie Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.