Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STRATEGIA pusă la cale de Mircea Geoană special pentru Victor Ponta / VIDEO

geoana ponta

Victor Ponta aduce un prejudiciu grav de imagine României și cetățenilor noștri, cu fiecare zi pe care o petrece în funcția de premier, fiind deja trimis în judecată pentru fapte de corupție, e de părere Mircea Geoană. ”Dacă Victor Ponta nu își dă demisia nici acum, în ultimul ceas, el trebuie izolat politic și instituțional de către toate partidele și de către toți șefii instituțiilor din țara noastră.”, e strategia prin care premierul poate fi scos din joc, consideră liderul PSRO.

Citește și: EXCLUSIV Acuzațiile DNA la adresa lui Ponta și Sova/ RECHIZITORIUL

„Faptul că primul ministru al Guvernului României este trimis în judecată reprezintă un moment penibil pentru România și un risc pentru reputația țării în fața partenerilor noștri internaționali, dar și în fața opiniei publice românești, de o gravitate fără precedent.

Citește și: A fost UCIS Corneliu Vadim Tudor? Dovezile care CUTREMURĂ România

Astăzi, când Victor Ponta, Dan Șova și alți inculpați sunt trimiși în judecată, nu există o altă variantă decât demisia neîntârziată a domnului Ponta din funcția de premier al României. Dacă și după acest gest, după acest moment în care Justiția, cu dovezi concludente, îi acuză pe domnul Ponta, pe domnul Șova și pe cei din anturajul lor de fapte de corupție, dânșii mai continuă să se agațe de scaunul de prim-ministru din Palatul Victoria de la București, acest gest reprezintă, începând de astăzi, pentru România, un adevărat risc de natură strategică și, după cum vorbesc unii, un atentat la adresa interesului național.

Citește și: NEXT LEVEL - Nu mai scrie «MITA» pe banii de şpagă. Cum a fost prins Oprescu

Vreau să fac un apel către liderii Coaliției care astăzi îl susțin pe domnul Ponta, la domnul Dragnea, la domnul Oprea și la domnul Tăriceanu, să înțeleagă că între interesul general al țării și interesul politic de a menține un premier afectat grav de reputația sa internă și internațională, trebuie să aibă curajul și bărbăția să aleagă interesul general. Le solicit, în mod oficial, să retragă sprijinul politic pentru Victor Ponta ca premier al României. Să aibă bărbăția de a recunoaște că situația actuală este inacceptabilă, este periculoasă pentru România și este periculoasă pentru tot ceea ce înseamnă bunul mers al societății românești.

Citește și: Halucinant! Incident in cimitir. Vadim nu poate fi ingropat! / VIDEO

Solicit și celorlați actori din Opoziție să întrerupă orice contact sau acțiune politică în care este antrenat actualul premier. „Carantină” politică pentru domnul Ponta este singurul răspuns democratic la refuzul acestuia de a pleca de la șefia Guvernului României și de a lua prizonieră situației sale o națiune întreagă”, a declarat Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, cu ocazia lansării Organizației Județene P.S.RO Mehedinți, ce a avut loc astăzi, 17 septembrie 2015.

Citește și: Propunere surpriză pentru fanii lui Vadim

Totodată, Mircea Geoană a mai adăugat că „România nu poate fi reprezentată de un premier trimis în judecată pentru fapte de corupție, iar acest premier nu se poate așeza la masa negocierilor cu partenerii noștri internaționali, întrucât nu reprezintă niciun fel de credibilitate. Românii pierd în fiecare zi din cauza orgoliului personal al lui Victor Ponta, fapt pe care nu ni-l permitem, mai ales în contextul politic european atât de delicat”.

Citește și: Lider PSD, in lacrimi la inmormantarea lui Vadim

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.