Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere surpriză pentru fanii lui Vadim

surpriza

Membrii PRM și fanii lui Vadim au primit astăzi un apel neașteptat. ”Vă invit pe toți naționaliștii români să ne reunim sub blazonul lui Țepeș în Partidul România Unită”, a scris astăzi liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, pe pagina sa de facebook.

Acesta le transmite membrilor PRM și celor care l-au iubit pe Corneliu Vadim Tudor ”că naționalismul românesc merge mai departe prin Partidul România Unită” și îi invită ”pe toți naționaliștii români să ne reunim sub blazonul lui Țepeș într-o perioadă în care globalizarea ne amenință identitatea, în care Uniunea Europeană și-a trădat cetățenii și în care musulmanii forțează granițele Europei cu bolovani, cu incendieri și cu strigătul de luptă ”Allah Akbar”.

Cât despre tăcerea sa din ultimele zile pe tema dispariției Tribunului, liderul naționalist a explicată că ”a păstrat tăcerea în ultimele zile asupra plecării dintre noi a lui Corneliu Vadim Tudor din decență și pentru a nu participa la corul celor care fie au descoperit acum cât de mult îl prețuiau, după ce l-au părăsit, fie au început condamnarea lui post-mortem”. Diaconu a fost însă prezent astăzi la înmormântarea lui Vadim alături de alți membri ai PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.