Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STRIGĂTOR LA CER Acuze grave la adresa unui profesor: Şi-ar fi supus la perversiuni sexuale proprii elevi

socant

Acuze uluitoare la adresa unui profesor care şi-ar fi supus elevii minori la perversiuni sexuale. Totul s-ar fi întâmplat în judeţul Hunedoara. Dascălul este cercetat pentru corupere sexuală, după ce mai mulți elevi s-au plâns că au fost atinși în zona intimă, în timpul orelor de Cultură Civică pe care acesta le susține, conform adevarul.ro.

Citește și: Gigi Becali se lasă de afaceri: Pe ce se va concentra și cum va câștiga milionarul foarte mulți bani

Mai mulți elevii de clasa a şaptea şi a opta de la Școala generală din satul Romos le-au povestit părinților incidentele șocante și, ulterior, profesorul Florian D. a fost reclamat pentru abuz sexual. Cel puţin doi elevi i-au căzut victime, potrivit mărturiilor care au dus la deschiderea anchetei penale. ”La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraştie este înregistrat dosarul penal numărul 209 P/2017, având ca obiect infracţiunea de corupere sexuală a minorilor, prev. şi ped. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b C.pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. Până în prezent, cercetările nu sunt finalizate”, a transmis printr-un comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie.

Citește și: Oana Roman dă cărțile pe față: Cât de gravă este situația financiară a mamei sale

Infracţiunile s-ar fi petrecut începând din toamna anului trecut şi până în luna aprilie a acestui an, când a fost deschis dosarul penal. Potrivit unor mărturii, dascălul de 57 de ani se aşeza în genunchi lângă băncile în care erau aşezaţi elevii, motivând că vrea să le verifice lecţiile şi cu mâna ascunsă sub palton, îi pipăia în zona organelor genitale. Paralizaţi de teamă, aceştia nu aveau curajul să riposteze.

Citește și: ŞOC pe piaţa românească: Ultima companie din acest domeniu a intrat în FALIMENT – mii de oameni riscă să rămână fără loc de muncă

”Profesorul a fost sancţionat disciplinar, iar o anchetă penală are loc în acest caz”, a precizat Maria Ştefănie, managerul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara. Dascălul continuă să predea cultură civică, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.