Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strigătul de disperare al unui poliţist care a intervenit la un accident rutier în care o fetiţă de 10 ani a murit: Oameni buni, eu nu mai pot

accident rutier

Un poliţist care a intervenit la un accident rutier în care o fetiţă de 10 ani a murit a transmis un mesaj colegilor, afirmând că nu mai poate. Omul, tatăl a doi copii, s-a văzut în postura părinţilor fetiţei respective şi a precizat că a plâns. ”În fiecare zi mor copii accidentaţi din vina noastră, a adulţilor”, a transmis poliţistul, acuzând neglijenţa, anunță news.ro.

Un poliţist din Braşov a postat pe Facebook mesajul pe care l-a primit de la un coleg din ţară, care a intervenit la un accident rutier.

”Băi, oameni buni, eu nu mai pot! Am ajuns acasă, după serviciu, şi-am plâns. Am plâns ca un copil.

Nu sunt aşa de fel, dar mă confesez vouă, căci nu mai pot. Am aşteptat alături de părinţi să se trezească din comă, dar nu s-a întâmplat.

Sunt tată a doi copii şi-am plâns pentru un copil pe care nici măcar nu-l cunoşteam. M-am văzut, din poliţist, şoferul acelei maşini avariate şi m-am gândit la ai mei", a scris poliţistul.

Polițistul afirmă că ”în fiecare zi mor copii accidentaţi din vina noastră, a adulţilor”

”Nu este aleasă o zi, o oră sau un moment anume. Pur şi simplu, prin neglijenţa noastră facem să se întâmple (...) Acum, în drumul vostru către mare, veţi mai zări o cruce. Ştiu sigur că nu veţi opri pentru a vedea ce scrie, de aceea vă spun că o fetiţă, de 10 ani, a văzut pentru ultima oară în scurta-i viaţă un lan de rapiţă înflorit”, a adăugat poliţistul.

Potrivit IGPR, de la începutul anului, din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum, au avut loc 183 de accidente rutiere grave, în urma cărora 81 de persoane au decedat şi 145 au fost rănite grav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.