Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS nu se uită la bani: Vrea să dea 3 milioane de euro pe mașini

STS
STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă pe SICAP licitaţie în vederea achiziţionării de autovehicule de teren şi autoturisme, în valoare totală estimată de 3.141.500 euro.

Acordul-cadru este împărţit în trei loturi care vizează achiziţia de:

- autoutilitare de teren - minimum 10 bucăţi - maximum 55 de bucăţi (valoare estimată: 2.557.500 euro);

- vehicule pentru teren accidentat tip ATV 6x6 cu platformă de transport: minim 2 bucăţi - maxim 12 bucăţi (valoare estimată: 264.000 euro);

- autoturisme 4x4: minim 2 bucăţi - maxim 5 bucăţi (valoare estimată: 320.000 euro).

Pe parcursul derulării fiecărui acord-cadru se estimează că se vor atribui câte patru contracte subsecvente/lot, astfel: un contract subsecvent în anul 2022, două în anul 2023 şi unul în anul 2024, scrie agerpres.ro.

În cadrul licitaţiei, componenta financiară va reprezenta 60%, iar durata perioadei suplimentare de garanţie 40%. Perioada de garanţie minimă acceptată (sub care oferta va fi considerată neconformă) este de 60 de luni.

Termen pentru primirea ofertelor: 27 aprilie.

Săptămâna trecută, STS anunţa o licitaţie pentru echipamente de tip firewall care vor fi utilizate pentru creşterea disponibilităţii serviciilor asigurate beneficiarilor STS, mărirea capacităţilor de transport, dar şi pentru securizarea sistemelor informatice şi de comunicaţii speciale. Acordul-cadru are o valoare totală estimată de 15.852.000 euro. Contractul va avea o durată de 36 de luni. Licitaţia se desfăşoară prin procedura competitivă cu negociere, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

O altă licitaţie vizează achiziţia de echipamente pentru prevenţia, detecţia şi managementul vulnerabilităţilor cibernetice ale sistemelor de comunicaţii şi servicii de formare profesională pentru implementarea investiţiei "Dezvoltarea de sisteme de securitate pentru protecţia spectrului guvernamental".

Contractul are o valoare totală estimată de 9.660.233 lei. Termen pentru primirea ofertelor: 10 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.