DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

STS pregătește o super achiziție, înainte de alegeri: crește colosul TETRA

sts

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat o licitaţie de 54,5 milioane euro, finanţată prin bani europeni, pentru achiziţia de echipamente şi aplicaţii destinate modernizării platormei TETRA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Citește și: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările!

Scopul achiziţiei este modernizarea infrastructurii hardware şi software a Platformei Comune TETRA (PCT) la nivel naţional. Achiziţia este finanţată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM.

STS pune la dispoziţia furnizorilor de terminale tip TETRA, o procedură de verificare şi avizare a caracteristicilor tehnice funcţionale pentru terminalele radio portabile, mobile şi fixe, din punctul de vedere al serviciilor disponibile pe infrastructura platformei unice TETRA din România şi sub aspectul interoperabilităţii terminalului şi a calităţii serviciului (KPI-Key Performance Indicators) generate de funcţionarea echipamentelor.

Procedura licențiere TEA 2 pentru beneficiarii legali

Perioada de garanţie şi suport tehnic minimă acceptată, sub care oferta va fi considerată neconformă, este de 24 de luni. Durata în luni a acordului-cadru este estimată la 84 luni.

Media cifrei de afaceri globale a candidatului pe ultimii 3 ani (2017, 2018 şi 2019) trebuie să fie cel puţin egală cu 39 milioane euro.

Ofertantul trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani, calculaţi până la data limită de depunere a candidaturilor, produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziţie.

Tipul procedurii este licitaţie restrânsă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.