Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STS, victorie mare în fața lui Victor Ponta

sts

Unul dintre subiectele care a încins cel mai tare disputa în campania prezidențială a fost intenția Guvernului de a trece Serviciul de Telecomunicații Speciale în subordinea Ministerului de Interne.

Această decizie a Guvernului a venit imediat după accidentul aviatic din Apuseni, dar în campanie s-a speculat că Victor Ponta își dorește STS pentru că acesta asigură tot sistemul de comunicare în ziua votului.

Proiectul de lege prin care STS trece în subordinea MAI a ajuns pe masa Comisiei de Apărare din Senat, care a respins cu unanimitate proiectul de lege.

Vicepreședintele Comisiei de Apărare din Senat, Stuparu Timotei, a explicat motivele pentru care a picat acest proiect de lege.

”Este un proiect destul de vechi la Comisie, trebuia să fi avut raport din aprilie 2014. Vă dați seama că a trecut un an de zile de atunci. Am constatat că între timp s-au purtat discuții asupra lui cu instituțiile care erau abilitatea, cu MAI, STS, probabil că din aceste discuții s-au desprins foarte multe elemente din care s-a tras concluzia că nu trebuie să procedat așa”, a declarat vicepreședintele Comisiei de Apărare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.