Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De râsul curcilor! Falcultatea de Drept poate pierde procesul în care studenții exmatriculați l-au deschis: Instanța a suspendat exmatricularea

Inquam Photos / George Calin
protest studenti facultatea de drept

45 de studenţi din anul I de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti au fost exmatriculați, în urmă cu o lună, pe motiv de fraudare a mai multor examene. Exmatriculare a acestora este o premieră în cadrul Facultăţii de Drept şi a Universităţii din Bucureşti, însă totul s-ar putea întoarce împotriva celor care au luat decizia.

Deși sunt profesori de drept, cadrele de la Universitatea din București riscă să piardă procesul deschis de studenți. Astfel, unul dintre cei exmatriculați a obținut în instanță suspendarea deciziei rectorului până se judecă procesul pe fond. Iar procesul poate dura și câțiva ani, așa cum s-a văzut de nenumărate ori în justiția română.

Iată minuta ședinței de judecată: “Admite cererea. Dispune suspendarea executării Dispoziţiei Rectorului Universităţii din Bucureşti nr. 244/04.03.2021 până la pronunţarea instanţei de fond.

Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 16.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.