Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenții din industria alimentară sunt importanți pentru INOVALIMENT

IOVALIMENT
cercetare alimentara

Organizatorii târgului au prelungit termenul de înscriere, pentru a le oferi șansa și specialiștilor din facultățile cu profil alimentar să își înscrie lucrările și proiectele de cercetare la târgul de invenții și inovații din domeniul alimentar, INOVALIMENT. Înscrierile se fac prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Este singurul târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acesta se va desfășura în perioada 22-26 noiembrie 2021. Participarea este gratuită.

”Scopul târgului este de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, în vederea facilitării transferului tehnologic”, a declarat Lăcărmioara Frăsineanu, Manager de Proiect Senatul Științific.

Partenerii INOVALIMENT sunt: Forumul Inventatorilor Români, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.