Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenţii la medicină au fost invitaţi de un candidat să se implice în campania de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19

mediafax.ro
cursuri studenti

Candidatul formaţiunii Pro România la Primăria Târgu Mureş, Claudiu Maior, i-a invitat, vineri, pe studenţii de la Universitate de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie "George Emil Palade" să i se alăture într-o campanie de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19, înainte de reluarea cursurilor în mediul preuniversitar.

"Dragi studenţi, rămâneţi elevi încă puţin! Peste trei săptămâni, băncile şcolilor vor fi iarăşi ce au fost (...) În vederea începerii în condiţii optime a noului an şcolar, consider binevenită implicarea tuturor factorilor ce pot crea mediul propice desfăşurării activităţilor didactice. Tocmai de aceea, rog prestigioasa Universitate de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie 'George Emil Palade' să ni se alăture, în special prin studenţii medicinişti, într-o campanie de conştientizare şi însuşire de către cei mici a regulilor ce trebuie urmate pentru evitarea îmbolnăvirii de COVID-19", a arătat Claudiu Maior, într-un mesaj dat publicităţii, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.