Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studentul care și-a incendiat vecina cu benzină a fost arestat: Femeia nu a avut nicio șansă

catuse politie

Un bărbat a fost arestat preventiv, miercuri, după ce în urmă cu o zi a stropit o vecină cu benzină şi a incendiat-o, femeia decedând ulterior la spital, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Potrivit sursei citate, gestul inculpatului a fost unul premeditat.

"În sarcina inculpatului s-a reţinut în fapt că, în data de 13.07.2021, în jurul orei 14,20, în timp ce se afla pe casa scării, în faţa apartamentului său (...) situat in imobilul din Timişoara, (...) a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc S. R.(...), după care i-a dat foc cu o brichetă. Inculpatul a săvârşit fapta cu premeditare, cumpărând în cursul dimineţii o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o statie peco din Timişoara. Victima S.R. a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafaţa corpului, (...) fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate", precizează anchetatorii.

Citește și: Procurorii din Timișoara dau DETALII înfiorătoare despre criminalul student care a ARS de vie o femeie din Timișoara

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor calificat, Tribunalul Timiş dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Având în vedere faptul că victima a decedat, urmează ca după efectuarea autopsiei şi întocmirea concluziilor preliminare privind cauza decesului de către IML Timişoara, procurorul de caz să dispună asupra schimbării încadrării juridice în infracţiunea de omor calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.