Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STUDIU din Israel: IMUNITATEA oferită de trecerea prin boală, de ȘAPTE ori mai mare decât cea dată de vaccinare

smartradio.ro
vaccin femeie

Un  studiu din Israel răstoarnă tot ceea ce spun autoritățile din România și nu numai despre imunitatea oferită de infectarea cu coronavirus și cea oferită de vaccinare. Israelul a studiat cazurile de infectări cu tulpina Delta în cazul celor care au avut boala și în cazul celor care s-au vaccinat, iar concluziile sunt fabuloase. Imunitatea dată de trecerea prin varianta inițială a coronavirusului e mai mare de șapte ori decât cea dată de vaccinare, potrivit Canal 16.

În ultimele două luni, baza de date a țării a înregistrat 7.700 de noi infecții. Aproximativ 40% din cazuri (mai mult de 3.000 de pacienți) au fost evenimente revoluționare, în timp ce pacienții care au avut un istoric anterior cu virusul nu au reprezentat nici măcar 1% (72 de pacienți) din cazuri.

Citește și: VIDEO - Ministrul Sănătăţii: 'Acest val patru va fi al nevaccinaţilor! Aceştia vor fi principalii afectaţi'

În timp ce populația totală a israelienilor care au fost infectaţi COVID-19 s-a ridicat la 835.792 de persoane, cei 72 de pacienți re-infectați au arătat că rata infecției la aceștia a fost de 0,0086%.

Între timp, având în vedere cei 5.193.499 de cetățeni vaccinați, cele peste 3.000 de cazuri descoperite au demonstrat că protecția vaccinului era de 0,0578%.

Reunind cifrele, este clar că imunitatea naturală după boala COVID-19 este de cel puțin șase ori mai bună decât cea declanșată de vaccinuri.

Luând această proporție, Life Site News a susținut că aceasta este o dovadă din viața reală care îl pe contrazice consilierul medical şef din Statele Unite, dr. Anthony Fauci, care a declarat că imunitatea naturală este mai puțin robustă decât cea oferită de vaccinuri, scrie Black News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.