Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STUDIU: Efectul vremii călduroase asupra vieții de cuplu

Temperaturile caniculare ar avea un efect nefast asupra vieții de cuplu - este concluzia unui studiu realizat de Gleeden.com, site specializat în relații extraconjugale.

Oamenii admit că sunt mai iritabili (76%), mai nervoși (62%) și mai obosiți (36%) când este cald. În plus, sunt mai puțin dispuși să aibă relații sexuale (42%), se arată în studiul realizat pe 8.000 de persoane.

Toate aceste lucruri influențează starea de fericire conjugală. Crește numărul certurilor, frecvența raporturilor sexuale scade, iar trei persoane din 10 recunosc că dorm separat în perioadele de caniculă, relatează 7sur7.be.

Dată fiind atmosfera din cadrul cuplului, mulți găsesc un refugiu online, pe site-uri de tipul Gleeden.com, unde în 1 și 16 iulie s-au înregistrat vârfuri de frecventare. 'Se pare că membrii noștri au mare nevoie să scape de tensiune când accesează Gleeden, pentru a face față unei atmosfere mai nefericite în cuplu când mercurul urcă în termometre', arată Solene Paillet, șef de comunicare la Gleeden.com.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.