Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studiu: Muşeţelul, dușman declarat în lupta cu cancerul

wallpaperscraft.com
musetel

Cercetătorii din diferite țări continuă să prezinte avantajele extraordinare ale consumului de mușețel ! Planta a devenit un dușman declarat al cancerului. Dacă vă place să beţi un ceai seara, înainte de culcare, este bine să alegeţi muşeţelul. Acesta este sfatul pe care ni-l dau cercetătorii americani de la Universitatea din Ohio, scrie Click Sănătate.

Citeşte şi: Un lider PSD RUPE RÂNDURILE şi critică dur Legea Salarizării: ' MANIPULAREA maselor e tot mai aproape de perfecțiune...'

Recomandarea acestor specialişti americani se bazează pe o descoperire foarte importantă: muşeţelul, o plantă atât de populară pe tot mapamondul, pe lângă virtuţile calmante şi digestive, are şi o acţiune certă anti-cancer.

Cercetătorii americani au descoperit că muşeţelul conţine o substanţă valoroasă-apigenina, un compus chimic care împiedică înmulţirea celulelor canceroase. Mai mult, sub influenţa apigeninei, celulele canceroase devin mai sensibile la medicamente. Efectul administrării acestui ceai este vizibil îndeosebi în cazul cancerului de sân, ale cărui celule sunt recunoscute pentru longevitatea şi pentru rezistenţa lor la medicamente. Totodată, cercetătorii ne mai dau o veste foarte bună: apigenina se găseşte şi în compoziţia altor plante, cum ar fi : pătrunjelul, menta, ţelina şi oregano. De aceea, pentru a ne bucura de o sănătate de fier, este bine să includem în dieta cotidiană și aceste plante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.