Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studiu Reveal Marketing Research: O experiență plăcută la sala de fitness este influențată de genul muzical preferat (43%) și de ritmul alert al muzicii (34%) r

adevarul.ro
sala forta fitness gym

Reveal Marketing Research a desfășurat un studiu reprezentativ la nivel național pentru a afla care este rolul și impactul muzicii cunoscute ce se aude pe fundal în timpul antrenamentelor la sala de fitness.

41% dintre reprezentanții Generației Z (18-24 ani), frecventează săptămânal săli de fitness, aerobic și alte locații similare.

Atunci când se antrenează la sală, 43% dintre români își exprimă preferința pentru un anumit gen muzical, în timp ce 34% ar prefera o muzică cu un ritm mai alert.

32% dintre români declară că ar recomanda cu siguranță apropiaților o sală de fitness unde muzica de fundal este pe placul lor.

25% dintre români declară că frecventează săptămânal săli de fitness, aerobic sau alte locații similare, observându-se un interes crescut în rândul tinerilor cu vârstă cuprinsă între 18-24 ani (41%) și a celor între 35-44 ani (33%).

Conform rezultatelor studiului realizat de Reveal Marketing Research, 63% dintre români consideră că este important să audă muzică cunoscută pe fundal atunci când merg în diferite locații dedicate practicării activităților sportive, iar 55% că ar petrece mai mult timp la sala de fitness dacă pe fundal ar rula muzica cunoscută preferată. Principala motivație menționată de respondenți este că muzica induce o stare de relaxare la sală, datorită ritmului specific al acesteia.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.