Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studiu: trei sferturi dintre companiile care acordă tichete cadou le oferă atât de Crăciun, cât şi de Paşte

voucher, tichet, vacanta

Paştele a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii care vor să ofere beneficii extrasalariale angajaţilor, în condiţiile în care 74% dintre companiile care acordă tichete cadou le oferă atât de Crăciun, cât şi de Paşte, arată datele unui furnizor de astfel de produse şi servicii, potrivit agerpres.ro.

"Dintre companiile client care şi-au surprins angajaţii cu tichete cadou pentru Paştele 2018, 52% au fost IMM-uri. Ca localizare, firmele din Bucureşti-Ilfov, Cluj şi Braşov sunt în topul celor care acordă cel mai mult acest beneficiu. În ultimii ani, vânzările de tichete cadou pentru Paşte au înregistrat o creştere constantă de 10% pentru fiecare an", potrivit datelor Up România.

Citește și: Analiză devastatoare! Rareș Bogdan pune tunurile pe PSD! Nici Adrian Năstase nu a scăpat

Tichetele Up Cadou vin însoţite de beneficii financiare atât pentru angajator, cât şi pentru angajaţi, pentru că acestea sunt scutite de contribuţii sociale şi de impozitul pe venit până la valoarea de 150 de lei de persoană. Ele pot fi acordate atât angajaţilor, cât şi copiilor minori ai acestora, şi este necesar să fie utilizate până la data de 31 decembrie 2019.

Citește și: Lovitură de teatru în scandalul momentului! Marian Godină a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt

Potrivit sursei citate, proiectul început de Crăciun, când Up România a susţinut donarea a 6.000 de mese calde, va continua şi de Paşte. Pentru fiecare companie care comandă tichete cadou în perioada 1 - 30 aprilie 2019, Up România direcţionează banii pentru o masă caldă pregătită de Asociaţia "O Masă Caldă". Beneficiarii meselor sunt persoane defavorizate din Adjud, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Satu Mare şi Zalău.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Opoziția a câștigat o importantă bătălie

Grupul Up este un grup internaţional prezent în 19 ţări, oferind pentru 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau platforme online şi mobile.

Up România face parte din Grupul Up şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 17 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare şi soluţii financiare avantajoase pentru performanţa business-ului companiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.