Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA, ÎN LACRIMI după trecerea uraganului Harvey: Bilanț TRAGIC, în urma inundațiilor fără PRECEDENT

wired.com
huoston harvey

Uraganul Harvey, care a lovit statul american Texas vineri şi apoi a provocat inundaţii fără precedent, este responsabil direct sau indirect de moartea 33 de persoane, potrivit bilanţurilor prezentate miercuri de autorităţile locale, relatează AFP.

Moartea a zece persoane a fost confirmată în mai multe comitate din sud-estul Texasului, în timp ce alte 23 de decese "sunt posibil legate de Harvey", a anunţat Tricia Bentley, purtătoarea de cuvânt a biroului medicilor legişti din Harris, comitatul care include oraşul Houston, lovit în mod deosebit de furtună şi ploile sale devastatoare, potrivit Agerpres.

Citește și: Germania se teme că rămâne fără muncitori. Refugiaţii, o soluţie insuficientă

Responsabilii locali şi-au exprimat temerea că bilanţul se va înrăutăţi pe măsură ce apa se va retrage şi va fi eliberat accesul spre zonele cele mai inundate. Câteva semne de recul al inundaţiilor erau perceptibile miercuri la Houston, dar localităţi situate la sud-est de oraşul de 2,3 milioane de locuitori se aflau în continuare sub apă după ce asupra lor s-au abătut alte ploi.

"Mă tem că vom avea mai mulţi" morţi, a declarat şeriful comitatului Harris, Ed Gonzalez, după ce a fost descoperită o camionetă în care se aflau corpurile a şase membri ai aceleiaşi familii care duminică au murit înecaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.