Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA a câștigat Gold Cup, 2-1 în finala cu Jamaica

www.agerpres.ro

Echipa de fotbal a Statelor Unite a câștigat pentru a șasea oară competiția Gold Cup, campionatul echipelor din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală și Caraibe), miercuri, după ce a învins formația Jamaicăi cu scorul de 2-1, în finala desfășurată la Santa Clara (California).

Americanii s-au impus prin golurile marcate de Jozy Altidore (45), dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, și de Jordan Morris (88), care a profitat de o minge respinsă greșit de defensiva adversă. Pentru jamaicani a marcat Je-Vaughn Watson (50), care a surprins apărarea americană la execuția rapidă a unui corner.

Echipa Statelor Unite succede în palmaresul competiției formației Mexicului, eliminată de Jamaica în semifinale cu 1-0, anunță Agerpres.

Citește și: Simona Halep și-a deschis cafenea. Ce nume neinspirat a ales/ FOTO

Selecționata pregătită de Bruce Arena a ajuns la al 14-lea meci consecutiv fără înfrângere, cea mai lungă serie de invincibilitate a sa din 2005. Arena, care a preluat echipa după demiterea lui Jurgen Klinsmann, în noiembrie 2016, în urma unei înfrângeri cu 0-4 în fața Cosat Ricăi, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, nu a cunoscut înfrângerea în acest mandat.

În fața a 55.000 de spectatori au evoluat echipele:

SUA: Tim Howard — Graham Zusi, Matt Besler, Omar Gonzalez, Jorge Villafana — Paul Arriola (Gyasi Zardes, 76), Michael Bradley, Kellyn Acosta (Clint Dempsey, 55), Darlington Nagbe (Dax McCarty, 90+2) — Jozy Altidore, Jordan Morris. Selecționer: Bruce Arena.

Jamaica: Andre Blake (Dwayne Miller, 23) — Alvas Powell, Damion Lowe, Ladale Richie (Kevon Lambert, 87), Jermaine Taylor, Kemar Lawrence — Owayne Gordon, Je-Vaughn Watson, Oniel Fisher — Darren Mattocks (Cory Burke, 90), Romario Williams. Selecționer: Theodore Whitmore.

Arbitru: Walter Lopez (Guatemala).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.