Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA a învins Marea Britanie şi s-a calificat în semifinalele United Cup

ABC News
Camera Reprezentantilor congres sua
În meciul decisiv al acestei confruntări, americanul Frances Tiafoe l-a învins cu 3-6, 7-5, 6-3 pe britanicuL Dan Evans, obţinând cu această ocazie a treia sa victorie consecutivă de la debutul acestui sezon. Anterior, compatrioata sa Jessica Pegula a expediat-o rapid pe britanica Harriet Dart, cu 6-2, 6-0, în doar 57 de minute de joc.

În primul meci al zilei, americanca Madison Keys a dispus cu 2-6, 6 -3, 6-4 de Katie Swan, însă britanicii au restabilit egalitatea prin Cameron Norrie, învingător cu 6-4, 5-7, 6-4 în partida cu Taylor Fritz, numărul nouă mondial, care ulterior a făcut pereche cu Pegula pentru a învinge cuplul Dart/Evans (6-4, 6-4).

În semifinale, reprezentanţii Statelor Unite vor înfrunta Polonia, care a dispus cu 3-2 de Italia, graţie victoriei obţinute în meciul de dublu de perechea Iga Swiatek/Hubert Hurkacz, cu 6-1, 6-2, în faţa cuplului Lorenzo Musetti/Camilla Rosatello.

Grecia a acces la rândul ei în penultimul act al United Cup, după o victorie cu 3-2 în faţa Croaţiei, urmând să înfrunte Italia.

Cel mai bun jucător elen, Stefanos Tsitipas, a reuşit să-l învingă în trei seturi, 6-0, 6-7 (4/7), 7-5, pe numărul unu croat, Borna Coric. Tsitsipas a evoluat şi la dublu, alături de Maria Sakkari, cei doi impunându-se cu 7-6 (8/6), 6-4 în faţa cuplului Petra Martic/Borna Gojo.

Semifinalele vor debuta vineri la Sydney, finala urmând să se dispute două zile mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.