Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Atac cu armă albă în Massachusetts, patru persoane rănite

police

Un individ a fost rănit de gloanţe marţi de către un poliţist după ce a înjunghiat cel puţin patru persoane în Massachusetts, a informat poliţia acestui stat din nord-estul SUA, potrivit AFP.

Forţele de ordine au precizat pe Twitter că s-au deplasat, împreună cu poliţia din Taunton, într-un centru comercial din oraş pentru a răspunde la un "incident", înainte de a se referi mai târziu la "o agresiune cu armă albă în centrul comercial Galleria din Taunton". 

Într-un comunicat difuzat după incident, poliţia statului a menţionat că două persoane au fost rănite cu armă albă în centrul comercial, iar alte două într-un locuinţă din oraş. 

"Două agresiuni cu cuţitul s-au produs în centrul comercial după ce atacatorul a lovit cu maşina vitrina unui magazin. Alte două agresiuni cu cuţitul au fost comise într-o casă de pe Myrick street", a făcut cunoscut poliţia din Massachusetts în raportul său preliminar. 

"Este posibil ca atacatorul să fie implicat într-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, înainte de producerea agresiunilor cu cuţitul", a adăugat aceasta. 

Niciuna dintre victime nu a decedat, însă "unele răni ar putea fi fatale", a dezvăluit poliţia, fără să ofere detalii despre starea atacatorului care a fost rănit de un poliţist aflat în timpul liber. 

Incidentul a avut loc în jurul orelor 19.00 (23.00 GMT), mai scrie AFP.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.