Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA au o reacție violentă față de a treia suspendare a lui Traian Băsescu

basescu obama

"Cred că este important ca liderii din România să se concentreze asupra acelor chestiuni care sunt importante pentru oamenii din România. Aceste chestiuni sunt economia, locuri de muncă, securitate, viitorul României", a declarat Hoyt Yee, în cadrul unei discuţii cu jurnalişti.

Oficialul american şi-a exprimat speranţa că liderii politici şi participanţii la alegeri vor încerca să găsească soluţii la problemele de care sunt interesaţi votanţii.

"Sperăm foarte mult ca în prezent sau oricând, în special în timpul pre-campaniei electorale, liderii ţării şi persoanele care vor participa la alegeri şi în campania electorală să încerce să folosească oportunitatea de a vorbi în public pentru a găsi soluţii la acele chestiuni de care sunt interesaţi votanţii din România", a spus Hoyt Yee, adăugând că aceste chestiuni sunt la fel în Europa sau în SUA: "cum să consolidezi economia, cum să asiguri un viitor prosper, mai bun pentru cetăţeni şi pentru copiii lor". "Cred că acestea sunt chestiunile pe care cetăţenii ar dori să le audă", a punctat diplomatul american potrivit mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.