Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Camera reprezentanților aprobă noi legi privind tehnologia blockchain

Chief Executive Magazine
software

Legea privind inovația blockchain și părți din Legea taxonomiei digitale au fost incluse în legea mai largă privind tehnologia siguranței consumatorilor de către Congresul american. Camera Reprezentanților SUA a adoptat marți seară două legi privind criptografia.

Consumer Safety Technology Act, sponsorizat de Rep. Jerry McNerny (D-California), cere Comisiei pentru Siguranța Produselor de Consum să stabilească un program pilot pentru explorarea cazurilor de utilizare a inteligenței artificiale în comerț. Cele două legi privind blockchainul - Blockchain Innovation Act și părți ale Digital Taxonomy Act - cer Secretarului pentru Comerț și Comisiei Federale pentru comerț (FTC) să studieze și să raporteze date privind utilizarea tehnologiei blockchain și a jetoanelor digitale (tokens).

Legea privind tehnologia siguranței consumatorilor a fost aprobată într-o sesiune anterioară a Congresului, trecând de Cameră în septembrie 2020, dar nu a fost niciodată aprobată de Senat și a "murit" la încheierea sesiunii.

Reintroducând proiectul de lege și trecându-l din nou la Senat, McNerny și co-sponsorii săi, inclusiv Darren Soto, susținător de lungă durată al blockchain-ului, dau proiectului o a doua șansă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.