Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA continuă să sprijine Republica Moldova. 300 de milioane de dolari pentru ca Chișinăul să 'scape' de dependența de energia rusă

strategeast.org
moldova sua

Guvernul Statelor Unite, în colaborare cu Congresul, intenționează să sprijine Republica Moldova în eforturile sale de a reduce dependența de energia rusă printr-un nou pachet de asistență energetică de 300 de milioane de dolari.

Despre aceasta a anunțat Karen Donfried, secretar de stat adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, care a avut marți, 28 februarie, o discuție cu Dorin Recean, prilejuită de numirea acestuia în funcția de premier al Republicii Moldova, conform deschide.md.

Oficialul a venit cu un mesaj de felicitare pentru șeful Cabinetului de miniștri de la Chișinău, menționând că guvernarea Republicii Moldova poate miza pe sprijinul Statelor Unite.

În context, secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, a evocat mesajul de solidaritate al Președintelui Joe Biden cu R. Moldova în discursul pe care l-a ținut acesta în data de 21 februarie, la Varșovia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.