Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA, Franța și Marea Britanie sunt lăsate SINGURE: După Germania, și Italia anunță că nu va participa la atacul asupra Siriei

moscow times
rusia, militar, siria

Italia nu va avea niciun rol direct într-un eventual atac militar lansat de Occident împotriva regimului sirian, dar va furniza sprijin logistic aliaţilor săi, a anunţat joi premierul italian în exerciţiu Paolo Gentiloni, potrivit unui comunicat difuzat de biroul său, relatează Reuters.

Gentiloni a avut joi numeroase convorbiri 'internaţionale', inclusiv cu cancelarul german Angela Merkel, scrie agerpres.ro.

Citește și: Avertisment din partea Opoziției! Pe ce instituție importantă a pus mâna Guvernul chiar astăzi

''Italia nu va participa la acţiunile militare din Siria. În baza acordurilor internaţionale şi bilaterale existente, Italia va continua să ofere sprijin logistic forţelor aliate'', se precizează în comunicat.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi că este 'evident' faptul că regimul sirian încă mai dispune de un arsenal de arme chimice după atacul imputat Damascului asupra unei zone controlate de rebeli, însă a exclus pentru moment participarea Germaniei la o eventuală operaţiune militară împotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc! Drama pe care o trăia cunoscuta actriță care a decedat azi

La rândul său, preşedintele american Donald Trump a scris joi pe Twitter că va lansa un atac 'foarte curând sau deloc foarte curând' în Siria ca răspuns la presupusul atac chimic din oraşul sirian Douma, ultimul bastion al rebelilor din Ghouta Orientală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.