Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA îndeamnă Coreea de Nord să evite acțiunile provocatoare, după ce Phenianul a efectuat un nou test

Agerpres
Kim Jong Un

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat de la Washington a comunicat că SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abțină de la lansarea de acțiuni provocatoare și să se conformeze prevederilor rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, informează agenția de știri Tass, conform Mediafax.

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat de la Washington a declarat că SUA îndeamnă Coreea de Nord să se abțină de la lansarea de acțiuni provocatoare și să se conformeze prevederilor rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, informează agenția de știri Tass.

"Suntem la curent cu informațiile privind lansarea de rachete de către Coreea de Nord", a afirmat oficialul american, la câteva ore după ce forțele regimului de la Phenian au lansat, joi după-amiază, două proiectile spre Marea Japoniei (Marea de Est, n.red).

"Continuăm să monitorizăm situația și consultăm îndeaproape cu aliații noștri din regiune", a adăugat reprezentantul Departamentului de Stat.

"Îndemnăm Coreea de Nord să evite acțiunile provocatoare, să respecte obligațiile înscrise în rezoluțiile Consiliului de Securitate ONU și să revină la negocieri susținute și substanțiale pentru a îndeplini partea sa privind denuclearizarea completă", a subliniat oficialul american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.