Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA instituie sancţiuni împotriva fiilor vitregi ai lui Nicolas Maduro pentru implicarea într-o reţea care a furat sute de milioane de dolari

Thesheet.ng
Nicolas Maduro

SUA au instituit sancţiuni joi împotriva a zece persoane, printre care şi trei fii vitregi ai preşedintelui Venezuelei Nicolas Maduro, şi a unui număr de 13 entităţi, potrivit site-ului Departamentul Trezoreriei, relatează AGERPRES.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

Motivul noilor sancţiuni este implicarea într-o reţea care a furat sute de milioane de dolari din contracte pentru importul de alimente, într-o perioadă în care naţiunea sud-americană se confirmă cu criză alimentară generalizată.

Reţeaua vizată de sancţiunile impuse joi ar fi fost condusă de Alex Saab, un om de afaceri columbian care se afla pe radarul autorităţilor americane de doi ani după ce a primit un mare număr de contracte din partea guvernului socialist al lui Maduro.

Citește și: Cutremur! Soțul blondei care vrea să-i fure fotoliul lui Klaus Iohannis părăsește o importantă funcție

Departamentul Trezoreriei susţine că Saab a folosit o reţea de firme fantomă de pe întreg globul pentru a ascunde profiturile uriaşe din contractele încredinţate direct pentru exploatarea aurului şi importul de alimente.

Unele contracte ar fi fost obţinute prin mituirea copiilor primei doamne Cilia Flores, Walter, Yosser şi Yoswal Gavidia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.