Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA o iau razna: Arborarea drapelului Confederaţiei sudiste a fost INTERZISĂ, de Pentagon, în toate bazele militare americane

steag confederat

Secretarul american al apărării, Mark Esper, a stabilit o politică prin care interzice de facto arborarea drapelului Confederaţiei sudiste din Războiul de Secesiune în toate bazele militare ale SUA din lume. Practic, el a autorizat doar anumite drapele, care promovează unitatea.

Reuters a consultat vineri o copie a notei trimise forţelor armate, în care şeful Pentagonului arată că 'drapelele pe care le arborăm trebuie să fie în concordanţă cu imperativele militare de ordine şi disciplină, de tratament al tuturor oamenilor noştri cu demnitate şi respect şi de respingere a simbolurilor care provoacă dezbinare', scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Agenţia apreciază că decizia ar putea tensiona relaţiile lui Esper cu preşedintele Donald Trump, care a invocat libertatea de exprimare în sprijinul americanilor care arborează steagul secesioniştilor sudişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.