Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Poliţia a împuşcat mortal un bărbat înarmat care a luat ostatici într-un magazin Walmart

Un bărbat înarmat care a luat doi ostatici marţi într-un magazin Walmart din Amarillo, în Texas (sudul SUA), a fost împuşcat mortal de poliţişti, în timp ce ostaticii sunt nevătămaţi, a anunţat poliţia, informează Reuters. 

Poliţia din Amarillo a descris cazul ca violenţă legată de locul de muncă şi a declarat că suspectul a fost împuşcat de unitatea sa SWAT. 

Bărbatul a tras un foc de armă când a intrat în magazin şi a luat doi ostatici. Cei doi erau ţinuţi ostatici sub ameninţarea armei într-un birou din interiorul magazinului, a declarat un purtător de cuvânt al Biroului Şerifului din comitatul Randall. 

Poliţia încearcă să afle mai multe despre suspect, care nu a fost încă numit. Nu au existat informaţii asupra unor răniţi în incident. 

"Toţi clienţii şi cei doi asociaţi care erau ţinuţi ostatici sunt în siguranţă. A fost o situaţie foarte dificilă şi suntem 
recunoscători pentru răspunsul rapid al organelor de aplicare a legii", a declarat Deisha Barnett, o purtătoare de cuvânt de la Wal-Mart Stores Inc.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.