Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA se pregătesc de SCENARIUL NEGRU: Pentagonul a primit comandă de 100.000 de saci mortuari, Donald Trump a anunțat săptămâni FOARTE DUREROASE

pentagon

Pentagonul a anunţat joi că a primit o comandată de la statul federal american pentru 100.000 de saci mortuari destinaţi agenţiilor de sănătate din ţară în contextul în care epidemia de COVID-19 ia amploare în SUA, relatează AFP.

Divizia logistică a Departamentului Apărării "este pe cale să răspundă" unei solicitări a Agenţiei americane de gestionare a situaţiilor de urgenţă (FEMA) "pentru 100.000 de saci destinaţi să răspundă nevoilor mortuare ale agenţiilor de sănătate ale statelor", a spus un purtător de cuvânt al Pentagonului, locotenent-colonelul Mike Andrews.

Citește și: În plină criză pe piața muncii, omul instalat de Guvernul Orban aruncă peste jumătate de milion de euro pe bannere, pixuri, agende, pliante și afișe

FEMA centralizează eforturile statului federal american în lupta împotriva coronavirusului, informează agerpres.ro.

Preşedintele Donald Trump a atras atenţia în această săptămână că SUA se vor confrunta cu două săptămâni "foarte dureroase".

Citește și: Victor Costache va ocupa o nouă funcție la Ministerul Sănătății

Casa Albă a estimat că boala va face între 100.000 şi 240.000 de morţi în ţară dacă sunt respectate restricţiile actuale, iar dacă nu ar fi luate măsuri, numărul deceselor ar putea ajunge la 1,5-2,2 milioane.

Trei din patru americani sunt în prezent vizaţi de ordinul de izolare strictă. Sunt afectate majoritatea marilor oraşe, iar focarele apărute la Chicago sau la New Orleans se agravează.

Citește și: Atenție! Toate documentele emise de MAI cărora li se prelungește valabilitatea, în perioada stării de urgență .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.