Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA sunt în pragul unui conflict cu Iranul: Trimit mega-avioane B52 alături de grupul aeronaval al portavionului USS Lincoln

nave armata razboi naval portavion

Forţa de bombardament pe care SUA au anunţat că o trimit în Orientul Mijlociu va include probabil patru bombardiere B-52, precum şi personalul de zbor şi de întreţinere aferent, au declarat marţi agenţiei Reuters surse oficiale americane, care au precizat că aeronavele respective nu au plecat încă spre regiunea respectivă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Olguța Vasilescu intră la rupere! Cum a băgat bani în buzunarele românilor: Cele mai mari din ultimii 30 de ani

Duminică, John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, declarase că administraţia Trump va desfăşura grupul aeronaval al portavionului USS Lincoln şi o forţă de bombardiere pe lângă comandamentul central american din Orientul Mijlociu, ca reacţie la "indicaţii şi avertismente" îngrijorătoare din Iran şi pentru a demonstra că Statele Unite sunt gata să răspundă oricărui atac.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Luni, Iranul a susţinut că trimiterea în regiune a portavionului american este o ştire veche şi că forţele iraniene au observat intrarea USS Lincoln în Mediterana în urmă cu trei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.