Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Tatăl atacatorului de la Orlando, văzut la un miting al lui Hillary Clinton

tatal atacatorului din orlando

Tatăl bărbatului care a ucis 49 de persoane într-un club pentru gay în Orlando, Florida, a asistat luni la un miting electoral al candidatei democrate Hillary Clinton în acest stat din sud-estul ţării, aşa cum s-a văzut în fotografiile de la eveniment, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Seddique Mateen, tatăl lui Omar Mateen, a apărut în imagini de la această întâlnire electorală care a avut loc luni seară la Kissimmee, localitate situată la 37 de km sud de Orlando. El a fost fotografiat în public, nu departe de Hillary Clinton, care se afla pe o scenă. 

Fiul său este autorul celui mai sângeros atac cu armă din SUA şi al celui mai sângeros atentat de după 11 septembrie 2001. Jurând credinţă grupării jihadiste Statul Islamic (SI), Omar Mateen a ucis 49 de persoane şi a rănit alte 53 la 12 iunie în clubul Pulse din Orlando, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie.

Vezi și: Donald Trump și-a ieșit din minți: Cere ASASINAREA lui Hillary Clinton! Reacția adversarei / VIDEO

"De unde această surpriză? Iubesc SUA şi locuiesc aici de mult timp", a declarat la postul local WPTV Seddique Mateen, originar din Afganistan. 

"Hillary Clinton este bună pentru SUA, spre deosebire de Donald Trump, care nu are nicio soluţie", a adăugat el pentru a-şi justifica prezenţa la mitingul electoral al fostei prime doamne. 

"Mi-ar fi plăcut ca fiul meu să fi intrat în armată şi să fi luptat împotriva SI. Ar fi fost mult mai bine", a mărturisit bărbatul, care a colaborat la ancheta autorităţilor privind masacrul. 

Mitingul de campanie a avut loc în parcul Osceola Heritage şi a fost deschis marelui public, locul având o capacitate de 3.000 de persoane. 

"Această persoană nu a fost chemată ca invitat. Echipa de campanie nu a aflat de prezenţa sa în public decât după eveniment", a declarat pentru postul de radio PNR un purtător de cuvânt al echipei de campanie a lui Clinton. 

Biroul de medicină legală din comitatul Orange a anunţat marţi rezultatul autopsiilor efectuate asupra celor 49 de persoane ucise de Omar Mateen: ele au primit, în total, 200 de gloanţe.

Vezi și: Mergea și Tecău scriu istorie la Rio: Cea mai bună performanță românească

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.