Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA tinde să devină noul centru al epidemiei de coronavirus: peste 1000 de oameni au murit

Financial Times
sua coronavirus pandemie

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns miercuri la 1.031 în Statele Unite, fiind de asemenea înregistrate 68.572 de cazuri confirmate, potrivit unui bilanţ al Universităţii Johns Hopkins, relatează AFP.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Cu câteva ore înainte de difuzarea bilanţului, numărul victimelor era de 827. Statele Unite se situează pe locul trei în lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri confirmate de Covid-19, după Italia şi China, informează Agerpres.

Numărul persoanelor infectate este, fără îndoială, mult mai mare, ceea ce înseamnă că numărul deceselor înregistrate ar fi mai mic decât în realitate.

Statul New York este unul dintre cele mai afectate, fiind înregistrate 280 de decese în oraşul New York de la izbucnirea epidemiei în centrul Chinei, la sfârşitul lunii decembrie.

Potrivit unei estimări comunicate Congresului american la începutul acestei luni, între 70 şi 150 de milioane de persoane ar putea fi în cele din urmă infectate în Statele Unite, cu aproximativ 327 de milioane de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.