Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA vor livra Coreei de Sud vaccinuri pentru 550.000 de soldaţi

Coreea de Sud SUA

Statele Unite vor livra Coreei de Sud vaccinuri împotriva COVID-19 pentru un număr de 550.000 de soldaţi, a anunţat vineri preşedintele Joe Biden, care a explicat că măsura este în interesul militarilor americani staţionaţi pe teritoriul sud-coreean, informează dpa, potrivit Agerpres.

Anunţul lui Biden a fost făcut într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele sud-coreean Moon Jae In, aflat în vizită în SUA.

Guvernul american se aşteaptă să aibă la finalul acestei luni suficiente doze de vaccin pentru întreaga populaţie a SUA (330 de milioane de persoane).

În SUA, aproximativ 60% dintre adulţi au primit deja o doză de vaccin anti-COVID-19, iar aproape jumătate sunt imunizaţi complet.

Potrivit bazei de date 'Our World in Data', aproximativ 7% din populaţia de 52 de milioane de persoane a Coreii de Sud a primit cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19.

Vizita lui Moon Jae In la Washington a fost cea de-a doua a unui lider străin la Casa Albă după ce actualul preşedinte american şi-a început mandatul, în luna ianuarie. În aprilie, Joe Biden l-a primit pe premierul japonez Yoshihide Suga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.