Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, descoperite de poliţişti în autoturismele conduse de doi tineri

DIICOT
droguri

Substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive au fost descoperite de poliţişti în autoturismele conduse de doi tineri, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Constanţa, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că lucrători ai Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 5 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au descoperit, în interiorul a două autoturisme, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

"În jurul orei 23,50, poliţiştii au identificat, pe strada Cumpenei, un autoturism parcat, al cărui conducător auto avea un comportament suspect. S-a procedat la legitimarea acestuia, fiind identificat un bărbat, de 23 de ani. Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeţ ce conţinea o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive", reiese din comunicat.

La scurt timp, la faţa locului a sosit un alt autoturism, condus de o tânără, de 20 de ani.

"La vederea poliţiştilor, aceasta a avut, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fost testată cu aparatele drugtest şi etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare, s-a procedat şi la efectuarea controlului autoturismului condus de aceasta, ocazie cu care într-una dintre portiere a fost identificat un recipient din plastic ce conţinea o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive", a mai informat IPJ.

Pliculeţul şi recipientul conţinând substanţele respective au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.